T-Shock behandlingar

Cryo ansiktsbehandling

Här får du en cryo ansiktsbehandling där vi kan ta bort hängande ögonlock, strama upp huden, och ta bort rynkor.

Pris 1.295 kr

Cryo 8ggr, ETT område, 45 min

Här gör vi Cryobehandling 45 min för ett område, så som tex mage och ansikte.
Efteråt ligger man i lymfkompressionsbyxan för bästa resultat.
Kom ihåg att dricka mkt vatten, 2-2,5 l varje dag under kuren.

Pris 8495 kr

Cryo 8 ggr TVÅ områden 75 Min

Här gör vi Cryobehandling 75 min för två områden så som tex armar ben kärlekshandtag rumpa. Efteråt ligger man i lymfkompressionsbyxan för bästa resultat. Kom ihåg att dricka mkt vatten, 2-2,5 l varje dag under kuren.

Pris 14.995 kr

Cryo 6 ggr, ETT område, 45 min

Här gör vi Cryobehandling 45 min för ett område, så som tex mage, dekolletage, venusberg eller ansikte. Kom ihåg att dricka mkt vatten, 2-2,5 l varje dag under kuren. 

Pris 6.495 kr

Cryo 6 ggr två områden, 75min

Här gör vi Cryobehandling 75 min för två områden så som tex armar ben, kärlekshandtag och rumpa. Kom ihåg att dricka mkt vatten, 2-2,5 l varje dag under kuren. 

Pris 9.995 kr

Cryo 4ggr, ETT område, 45 min

Här gör vi Cryobehandling 4ggr, 45 min, för ETT område, så som tex mage, dekolletage, venusberg och ansikte.

Pris 4.495 kr

Cryo 4 ggr två områden 75 min

Här gör vi Cryobehandling 75min för två områden så som tex armar ben kärlekshandtag rumpa. Efteråt ligger man i lymfkompressionsbyxan för bästa resultat. 

Pris 8.995 kr

Cryo 10ggr, ETT område, 45 min

Här gör vi Cryobehandling 10ggr, 45 min, för ETT område, så som tex mage, dekolletage, venusberg eller ansikte. 

Pris 9.995 kr

Cryo 10ggr två områden 75 min

Här gör vi Cryobehandling 75 min för två områden så som tex armar ben kärlekshandtag rumpa. Här gör vi Cryobehandling 75min för två områden så som tex armar ben kärlekshandtag rumpa. Efteråt ligger man i lymfkompressionsbyxan för bästa resultat.  Kom ihåg att dricka mkt vatten, 2-2,5 l varje dag under kuren. 

Pris 16.000 kr

CRYO T-SHOCK Definiera Magrutor 45 minuter

Cryo T-Shock är den mest inovativa och mångsidiga anti-aging enheten på marknaden för att eliminera lokaliserat fett, minskacelluliter, samt tona och strama upp huden

Pris 1.495 kr

CRYO T-SHOCK Toning/Skulptering 1 område 45 minuter

CRYO T-Shock – toning/skulptering är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Toning används för att strama upp huden till exempel efter viktminskning eller graviditet. Toning är ett speciellt utformat program för att dra åt och släta ut huden utan att minska på fettet. 

Pris 1.495 kr

CRYO T-SHOCK Fettreducering, två områden 75min

Cryoterapi jobbar med värme och kyla, och kyler huden mycket snabbt. Gör Din ämnesomsättning tre gånger snabbare och minskar fettreduceringen. Den processen sker i ända upp till två månader.Här gör vi Cryobehandling 75min för två områden så som tex armar ben kärlekshandtag rumpa. Efteråt ligger man i lymfkompressionsbyxan för bästa resultat. 

Pris 2.600 kr

CRYO T-SHOCK Fettreducering 45 minuter

Cryoterapi jobbar med värme och kyla, och kyler huden mycket snabbt. Gör Din ämnesomsättning tre gånger snabbare och minskar fettreduceringen. Den processen sker i ända upp till två månader. 

Pris 1.495 kr

CRYO T-SHOCK Dubbelhaka 45 minuter

Denna behandling löser vi problemet med dubbelhakan! Oavsett om det är fett, lös hud eller vätskeansamling.

Pris 1.295 kr

CRYO T-SHOCK Cellulitbehandling två områden 75min

Cryoterapi ökar ämnesomsättning tre gånger snabbare, samt minskar celluliter. Maskinen jobbar med kyla och värme. Cryostimulering kyler huden mycket snabbt. Blodkärlen i området vidgas, vilket leder till en ökning av blodflödet vilket gör att hormonerna i blodet når fettcellerna och bryter ner fettet.

Pris 1.995 kr

CRYO T-SHOCK Cellulitbehandling 45 minuter 

Cryoterapi ökar ämnesomsättning tre gånger snabbare, samt minskar celluliter. Maskinen jobbar med kyla och värme. Cryostimulering kyler huden mycket snabbt. Blodkärlen i området vidgas, vilket leder till en ökning av blodflödet vilket gör att hormonerna i blodet når fettcellerna och bryter ner fettet.

Pris 1.495 kr

CRYO T-SHOCK Ärr / Bristningar 45 minuter

I denna behandling fokuserar vi på ärr eller bristningar. Det är svårt att veta hur många behandlingar som behövs men ju nyare ärr/bristningar, desto bättre. 

Pris 995 kr

Cryo T-Shock kärlekshandtag 75min

I denna behandling använder vi oss av fatremoval eller toning beroende på önskemål och förutsättningar. Här gör vi Cryobehandling 75min för två områden så som tex armar ben kärlekshandtag rumpa. Efteråt ligger man i lymfkompressionsbyxan för bästa resultat. 

Pris 2.600 kr